Storitve

Predelne stene in stropovi

Suhomotažni sistemi – za prijetno in udobno bivanje

Suhomontažni sistemi so sodobni materiali iz mavčnih plošč in so primerni za prenovo bivalnih prostorov, sanacijo prostorov in za novo gradnjo.
Preberi več
Mansarde

Izdelava mansarde

Gradnja oziroma izdelava mansarde zahteva tudi pridobitev gradbenega dovoljenja, in sicer v primeru, ko gre za rekonstrukcijo z gradbenimi deli, ki posegajo v nosilno konstrukcijo zgradbe.
PREBERI VEČ
Adaptacija hiše ali stanovanja

Zaključna dela v gradbeništvu

Opravljamo vse vrste zaključnih gradbenih del, pri čemer vedno upoštevamo želje in potrebe naročnikov. Pri tem vam pomagamo, svetujem, iščemo rešitve, tudi cenovno ugodne. Delo opravimo strokovno, kvalitetno in profesionalno.
PREBERI VEČ
Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo je dejavnost, ki pokriva vrsto različnih del, s katerimi si lahko polepšate dom. V našem podjetju namesto vas poskrbimo za barvanje vrat, sten, stropov in vrste drugih hišnih elementov.
PREBERI VEČ
Keramičarstvo

Keramičarstvo

Polaganje keramike je zaključno gradbeno delo, s katerim dajemo nepremičnini v notranjosti ali zunanjosti končni izgled.
PREBERI VEČ
Talne obloge

Talne obloge

Da se bomo v stanovanju dovolj ugodno in hkrati prijetno počutili je v veliki meri odvisno od ustreznih tal, oziroma od talne obloge. Beseda »talne obloge« je danes zelo razširljiv pojem, ki se ga nikakor ne da strniti v nekaj stavkih.
PREBERI VEČ
Izdelava spletnih strani Poganja Spletnik
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram