Prenova stanovanja

Ste se odločili, da je čas za spremembo? Če bi radi v celoti prenovili stanovanje ali pa ga samo delno obnovili, ste na pravi strani.

Zavedamo se, da je prenova stanovanja projekt, ki vam veliko pomeni, zato se bomo povsem prilagodili vašim željam in potrebam. 

Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bo adaptacija stanovanja kvalitetna in da bo vse opravljeno v dogovorjenem roku. 

 

Kako poteka adaptacija stanovanja?

Prenova stanovanja se začne z brezplačnim ogledom stanovanja. Svetujemo vam glede prave izbire materiala in vam razložimo potek same obnove. Ob upoštevanju vaših želja vam bomo pripravili ponudbo in izdelali predračun.

Obnova stanovanja vključuje različna zaključna gradbena dela, ki jih za vas izdelamo v celoti:
 • Ogled in svetovanje
 • Priprava popisa del
 • Priprava ponudbe
 • Rušitvena dela
 • Odvoz odpadnega materiala
 • Demontaža pohištva
 • Elektro, strojne, vodovodne inštalacije
 • Suhomontažna dela (postavitev kovinske konstrukcije, izvedba izolacije, izdelava zrakotesnosti, predelne stene, spuščeni stropi, obloge)
 • Bandažiranje stikov, kitanje, glajenje
 • Polaganje talnih oblog
 • Slikopleskarska dela
 • Montaža stavbnega pohištva
 • Čiščenje objekta
Po izpraznitvi stanovanja se najprej lotimo rušitvenih in grobih gradbenih del. Nato sledijo vodovodne in električne inštalacije, nato pa še novi estrihi. Ko so ti končani, dokončamo električno inštalacijo in končni razvod vodovoda. 

Na koncu sledijo še ometi sten in stropov, kitanje, glajenje in pleskanje. Ko so stene pobeljene, položimo talno oblogo in končamo z montažo stikal in vtičnic. Po zaključenem delu vse počistimo in pospravimo za seboj. Poskrbimo tudi za montažo stavbnega pohištva.

Prenova stanovanja

Koliko časa traja obnova stanovanja?

V povprečju traja adaptacija stanovanja od nekaj dni do nekaj tednov, odvisno od velikosti projekta. Ker cenimo vaš čas, se bomo potrudili, da bo adaptacija stanovanja končana še pred dogovorjenim rokom.

Naš izkušeni mojster vam bo točen čas realizacije obnove povedal na brezplačnem ogledu. Ker opravljamo vsa dela v celoti, vam je prihranjenega veliko časa. Ker se ni treba usklajevati z zunanjimi izvajalci, so lahko dela končana zelo hitro. Hkrati pa ste lahko brez skrbi, da bo vse opravljeno enako kvalitetno.

Prenova stanovanja - cena

Cena adaptacije je odvisna od različnih dejavnikov. Najbolj od samega obsega projekta, vaših želja in kakšen je objekt, v katerem se prenavlja. Po brezplačnem ogledu bo mojster glede na vaše želje naredil popis del in vam hkrati svetoval, kako lahko zmanjšamo stroške.

Za nas je najpomembnejše vaše zadovoljstvo, zato lahko od nas pričakujete kvalitetno opravljeno delo po ugodni ceni.

Kontaktni obrazec

Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali, če imate kakršna koli vprašanja ali prošnjo za ponudbo nas kontaktirajte.

  Predelne stene in stropoviMansardeAdaptacija hiše ali stanovanjaSlikopleskarstvoKeramičarstvoTalne obloge

  Storitve

  Predelne stene in stropovi

  POKAŽI VEČ

  Mansarde

  POKAŽI VEČ

  Adaptacija hiše ali stanovanja

  POKAŽI VEČ

  Slikopleskarstvo

  POKAŽI VEČ

  Keramičarstvo

  POKAŽI VEČ

  Talne obloge

  POKAŽI VEČ
  Izdelava spletnih strani Poganja Spletnik
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram